سی‌ان‌ان: سیا به‌دنبال ایجاد حضور پایدار آمریکا در ونزوئلاست
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۶۲۲۰۲

سی‌ان‌ان: سیا به‌دنبال ایجاد حضور پایدار آمریکا در ونزوئلاست

شبکه سی‌ان‌ان گزارش داد سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا (سیا) به‌صورت محرمانه در حال برنامه‌ریزی برای ایجاد یک حضور دائمی ایالات متحده در داخل ونزوئلاست؛ اقدامی که بخشی از راهبرد دولت ترامپ برای شکل‌دهی به آینده این کشور عنوان شده است.
سی‌ان‌ان: سیا به‌دنبال ایجاد حضور پایدار آمریکا در ونزوئلاست

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، شبکه سی‌ان‌ان گزارش داد سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا (سیا) به‌صورت محرمانه در حال برنامه‌ریزی برای ایجاد یک حضور دائمی ایالات متحده در داخل ونزوئلاست؛ اقدامی که بخشی از راهبرد دولت ترامپ برای شکل‌دهی به آینده این کشور عنوان شده است.

بر اساس این گزارش، گفت‌و‌گو‌ها میان سیا و وزارت خارجه آمریکا بر شکل و ابعاد حضور آمریکا در ونزوئلا در کوتاه‌مدت و بلندمدت، پس از بازداشت نیکلاس مادورو، رئیس‌جمهور پیشین این کشور، متمرکز است.

به گفته مقام‌های آمریکایی، قرار است وزارت خارجه نقش دیپلماتیک بلندمدت را برعهده داشته باشد، اما به دلیل شرایط شکننده امنیتی و روند گذار سیاسی در ونزوئلا، دولت آمریکا در مراحل اولیه به‌شدت به سیا متکی خواهد بود.

یکی از منابع این سازوکار را این‌گونه توصیف کرده است: «وزارت خارجه پرچم را می‌کارد و سیا نفوذ اولیه را پیش می‌برد».

طبق این گزارش، در کوتاه‌مدت ممکن است نیرو‌های آمریکایی از یک پایگاه وابسته به سیا فعالیت کنند و پیش از بازگشایی رسمی سفارت، ارتباطات غیررسمی با جناح‌های دولتی، چهره‌های اپوزیسیون و تهدیدات احتمالی برقرار شود.

همچنین انتظار می‌رود سیا مقام‌های ونزوئلایی را در جریان اطلاعات آمریکا درباره بازیگران خارجی از جمله چین، روسیه و ایران قرار دهد.

پربازدیدترین آخرین اخبار